Close
fb ig yt
Βιωματικές Δραστηριότητες

Μαγειρεύοντας με τομάτα

Μαγειρεύουμε με τομάτα, τομάτα και λίγη τομάτα ακόμη! Ένα ξεχωριστό μάθημα μαγειρικής γεμάτο… τι άλλο; Τομάτα!

Παραδοσιακά πιάτα από την Σαντορίνη και την υπόλοιπη Ελλάδα με βάση την τομάτα, παρασκευάζονται με την καθοδήγηση έμπειρης μαγείρισσας από τους ίδιους του συμμετέχοντες σε χώρο του Βιομηχανικού Μουσείου. Μαρμελάδα τομάτας, κοκκινιστό κοτόπουλο, αυγά μπουλέρια και πολλές άλλες συνταγές θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο!

Στόχος του προγράμματος, μέσα από αυτή την μοναδική γαστρονομική εμπειρία, είναι  οι συμμετέχοντες να ταξιδέψουν με την μαγειρική, να γνωρίσουν τα μυστικά της μεσογειακής διατροφής και να δοκιμάσουν κλασσικές ελληνικές γεύσεις.

Στο τέλος του μαθήματος, οι «επίδοξοι» σεφ απολαμβάνουν τις δημιουργίες τους μαζί με ένα παγωμένο μπουκάλι Ασύρτικο Σαντορίνης.

 

Γλώσσα: Ελληνικά / Αγγλικά

Διάρκεια: 90’

Τόπος: σε χώρο του μουσείου

Αριθμός ατόμων: μέγιστο group 6 ατόμων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 22860 85141 ή στο info@tomatomuseum.gr

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν προσφέρεται αυτή την περίοδο.