Ποια είναι η διαδικασία παραγωγής του πελτέ; Τι σχέση έχει με τη σπιτική παραγωγή; Μπορούμε να το κάνουμε και στο σπίτι μας;
Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» σχεδίασε ένα πρόγραμμα μαγειρικής, το οποίο είναι προσαρμοσμένο για κάθε ηλικία.
Με την καθοδήγηση έμπειρων chefs, oι συμμετέχοντες μαγειρεύουν τον δικό τους τοματοπελτέ, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τις διατροφικές αξίες της τομάτας. Παράλληλα, μαθαίνουν πως αποθηκεύεται και φυτεύεται ο σπόρος σωστά, ενώ extra bonus αποτελεί η «μυστική» συνταγή για τις φλούδες της τομάτας.
Γλώσσα: Ελληνικά / Αγγλικά
Διάρκεια: 60’
Τόπος: σε χώρο του μουσείου
Αριθμός ατόμων: μέγιστο group 12 ατόμων
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 22860 85141 ή στο info@tomatomuseum.gr
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν προσφέρεται αυτή την περίοδο.